Når man skal giftes arrangeres der ofte en form for kørsel til brylluppet, der kan transportere brudeparret fra A til B. Dette kunne eksempelvis være når brudeparret skal transporteres hen til kirken eller rådhuset eller hen til stedet, hvor bryllupsfesten skal vare hele natten.

Her vælger de fleste at gøre bryllupskørslen unik ved at udleje en bil til deres bryllup, så de ikke skal stå og vifte med deres månedskort til bussen for at blive transporteret rundt.

Lej den rigtige bil til brylluppet

Der findes mange muligheder når det kommer til biludlejning til brylluppet. Det er alt fra en gammeldags hestevogne til store og smukke limousiner eller gamle amerikanerbiler med mange hestekræfter.

Vi har i nedenstående beskrevet de mest hyppige biludlejningsmuligheder til brylluppet. Opsummeret vil følgende indeholde:

Ankom med stil – Eksklusiv biludlejning til brylluppet

Hvis I ønsker at ankomme med stil kan en limousine klart anbefales. Det er det eksklusive og stilrene valg, og man går aldrig galt i byen med en limousine til sit bryllup.

Ankom med fart – Biludlejning af hurtige biler til brylluppet

Har du også altid drømt om at køre i en hurtig bil? Hvorfor så ikke gør det på din bryllupsdag? I kan fejre bryllupsdagen med et adrenalin kick som kun de hurtigste biler af mærket Ferrari, Lamborghini eller Bugatti kan give.

Et klassisk valg – Biludlejning af klassiske biler til brylluppet

Dette er nok de mest lejede biler til biludlejning til brylluppet. Fælles for dem er, at de alle er rigtig flotte at se på. Yderligere koster de noget mindre end en limousine, hvilket formentlig også er hvorfor, at de er så populært et valg.

Det romantiske & gammeldags valg – Udlejning af en hestevogn

En hestevogn er en meget romantisk måde at blive transporteret på til sit bryllup. Dette er et transportmiddel de kongelige og selv eventyrsfigurer som Askepot har gjort brug af. Dog skal man huske, at hvis man booker en hestevogn til sit bryllup så skal afstanden ikke være alt for lang.

Et anderledes valg – Anderledes biludlejning til brylluppet

Et anderledes valg til sit bryllup kan være at blive transportet fra A til B via et 2- eller 3 hjulet transportmiddel som f.eks. en Italiensk Vespa Scooter, en motorcykel, tuk-tuk, cykeltaxa, rulleskøjter, løbehjul eller lignende sjove ideer.

Det maskuline valg – Biludlejning af amerikanerbiler til brylluppet

Mange mænd elsker amerikanerbiler og veteranbiler, der har mange hestekræfter. En amerikanerbil skiller sig meget ud i gadebilledet, lyder godt og passer perfekt til et Las Vegas bryllup.

Det ekstreme valg – Udlejning af en helikopter til brylluppet

Hvis det skal være ekstraordinært så kan i leje en helikopter til jeres bryllup. I kan også overveje at flyve i en luftballon til brylluppet.

Biludlejning til transport af bryllupsgæsterne

Hvis i også skal koordinerere transporten af jeres bryllupsgæster så kan i vælge at booke 10 taxaer eller en sjovere og nemmere måde er at leje en bus. Dette er også en sjov måde at ryste bryllupsgæsterne sammen på.

Der er mange muligheder og her kan i leje en standard bus med komfortable sæder, en London bus, en veteranbus eller en gammel dansk bus, og det koster faktisk overraskende lidt at at leje en stor bus til alle gæsterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *