Rover værksted

Har du en Rover eller en Land Rover, som du er meget glad for, og kun vil have Rover værksted eksperter skal pille ved? Er man meget glad for sin Rover, ville man nok foretrække at få lavet sin bil hos et Rover værksted, der har styr på den slags bil, som Sjelle Autoværksted A/S har. De har op til 40 års erfaring, sikker service og hvor de bruger dygtige og erfarne mekanikere. Sjelle Autoværksted A/S er nok det Rover værksted, der har mest erfaring indenfor Rover bilen.

Land Rover bilen

Land Rover er et britisk mærke, og mærket producerer kun firhjulstrækkere. Da mærket kom, var det ejet af britiske Rover, men ejes nu af indiske Tata Motors. I 1948 blev den første Land Rover produceret, og den blev produceret til jord- og skovbrug. Det var en meget populær bil, og i 1970 udkom bilen Range Rover så. Nu findes der også Discovery, Freelander og Range Rover Sport, og i dag har Land Rover fem forskellige modeller. De nyere modeller af Rovers biler er meget luksuriøse og SUV-modeller, men der findes stadig de terranstærke biler, der kan bruges til det, de oprindeligt blev produceret til. Land Rovers er også gode biler, til at trække trailere, da de må trække op til 3 ½ ton på krogen. Land Rover har også været brugt til militæret, og kongefamilien.

Da rover biler oprindeligt kommer fra England har den også tilknytning til den britiske kongefamilie, og George VI fik overrakt en Rover i enten 1950 eller 1951. Bilen blev brugt som hofleverandør, og blev også brugt af de kongelige selv. Bilen blev håndlavet, eller i hvert fald til sidst, lavet i hånden, for at få den bedste kvalitet og det bedste finish. I militæret blev Land Roveren Pink Panther-modellerne brugt meget. Når militæret brugte dem til at køre i ørkenen med, malede de dem rosa, og derfor fik bilen også navnet Pink Panther. Bilerne blev udstyret med solkompas, maskinkanon, større drivstoftanke og røggranatkastere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *