Land Rover generelt

En Land Rover er et bilmærke, der stammer fra England, der specialiserer sig i at producere firehjulstrækkere (en bil, hvor akslerne kan låses så de trækker på alle fire hjul). Da Rover mærket i sin tid blev lanceret, så blev det gjort gennem britiske Rover, dog er det nu til dags det indiske firma Tata Motors, der ejer mærket. Den allerførste Land Rover blev produceret i 1948 til jord- og skovbrug, dvs. et køretøj, der er skabt til offroad brug. Køretøjet blev utrolig populært, dog gik der 22 år, før producenterne besluttede sig for at udgive en ny model.

Denne model gik inder navnet Range Rover.

Nogle årrækker efter kom der efterhånden flere Rover-modeller på markedet og i dag eksisterer der hele 5 forskellige modeller som er Range Rover, Defender, Discovery, Freelander og Range Rover Sport. Den sidstnævnte model er den seneste produktion. Hvis man ser bort fra de nyere SUV-modeller og den luksuriøse Range Rover, så produceres der fortsat de meget solide og terrængående modeller (Defender 90, 110 og 130), der i udseendet mindet meget om de oprindelige 80’’ (modeller der kom på markedet kort efter anden verdenskrig). Disse Defender-modeller er dog med tiden blevet opdateret løbende med ny teknik, motorer og skruefjedre, så de passer til nutidens behov.

Hvor finder man en Land Rover mekaniker?

Har du en Land Rover og står og har nogle problemer med den og derfor søger en Land Rover mekaniker, så er der adskillige muligheder for dig. Hvis du søger nogen, som du vil være sikker på har 100 % kendskab til netop din Land Rover, så kan du eventuelt tage et smut forbi Danmarks helt egen Land Rover forhandler, der både tilbyder biler, samt reparation af biler. Der er dog også visse mekanikere, der reklamere med, at de har et stort kendskab til de forskellige Land Rover modeller, så man behøves ikke nødvendigvis at tage til Land Rovers helt egen private mekaniker. Skønt en mekaniker ikke reklamerer med, at de kan ordne Land Rovere, så er dette ikke ensbetydende med, at dette ikke er muligt. Man kan altid forhøre sig ad hos sin lokale mekaniker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *