Elsker du også at forkæle din bil? Det kan være en rigtig god idé at pleje sin bil løbende, da du dermed sikrer, at lakken forbliver flot at se på. Der er dog mange forskellige måder, hvorpå man kan vedligeholde og forkæle sin bil. Man kan eksempelvis opnå et mere effektivt og længerevarende resultat ved at anvende en Nilfisk-skumlanse samt bilvoks. Du kan læse meget mere om det her i artiklen, hvor vi giver dig en guide til, hvordan du kan vedligeholde din bil ved hjælp af disse redskaber. Vi garanterer, at du får gadens mest skinnende bil, såfremt du vælger at følge disse simple trin.

 

Få det optimale ud af din bilvask med en skumlanse

For at få det mest optimale ud af din almindelige bilvask, bør du altid anvende en skumlanse til din Nilfisk-højtryksrenser som det første. På den måde er du nemlig sikret et langt flottere resultat. Der er mange, der blot klarer dette forarbejde med håndkraft, da de er af den opfattelse, at man skal have mangeårig erfaring, hvis man ønsker at benytte en skumlanse. Dette er dog langt fra sandt, da alle vil kunne finde ud af at bruge dette simple redskab. En skumlanse virker ved, at den sprøjter skum på bilen, hvorefter skummet lige så stille løsner snavset. Det betyder, at du får de bedste betingelser for at gå i gang med den almindelige bilvask efterfølgende.

Sørg altid for at løsne det overfladiske skidt inden bilvask

Hvis du ikke gør dette forarbejde, inden du skal vaske din bil, risikerer du blot at smøre alt det overfladiske skidt rundt på bilens overflade. Det kan resultere i meget grimme ridser. Sørg derfor altid for at løsne skidtet, før du går i gang med rengøringen, og det kan du altså gøre med en skumlanse til højtryksrenser. Det skal desuden nævnes, at det er muligt at bruge stort set alle typer shampoo til det, men såfremt du ønsker et mere optimalt resultat, bør du anvende en foam-shampoo.

 

Forkæl din bil med en omgang bilvoks

Udover at benytte en skumlanse kan du også vælge at give din bil en omgang bilvoks. Bilvoks har mange fordele, såsom at det beskytter lakken mod snavs og mod solens UV-stråler, og endelig kan det få skidt til nemmere at prelle af lakken. Der er således mange gode grunde til, hvorfor man bør forkæle sin bil med bilvoks. Vi anbefaler desuden, at du påfører voksen med en applikator eller mikrofiber, og at du påfører det i cirkulære bevægelser. Du opnår desuden ikke et bedre resultat af at bruge meget voks, men et tyndt lag vil sagtens kunne gøre udslaget. Vent en time med at tørre voksen af igen, og til dette bør du bruge en plysset mikrofiberklud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *