Står du og er i gang med at sælge din bil, så ved du nok allerede, at det kan være svært at sælge en bil hurtigt. Der er mange brugte biler til salg på markedet, og din bil drukner højst sandsynligt bare i brugtbil-annoncer. Processen af bilsalg kan være lang, og bilsalget kan også føles som en byrde på skuldrene. Der er dog en metode til, hvordan du kan sælge din bil hurtigt, nemlig ved at sætte din til salg på brugtbilportalen Vikøberallebiler.dk – læs med her.

Kombiner bilvurdering med bilsalg

Vikøberallebiler.dk er en portal, hvor du kan sælge din bil hurtigt. Faktisk du kan du indenfor 48 timer få solgt din brugte bil. Vikøberallebiler.dk adskiller sig fra andre brugtbilforhandlere ved, at du får undersøgt din bil personligt, inden den sættes til salg. Dette er en enestående mulighed for dig, hvor du kan kombinere en bilvurdering med et bilsalg. Dette giver dig, som vil sælge din bil hurtigt, en fleksibilitet som gør at salget af bilen foregår hurtigt. Salgsvurderingen er fuldstændigt gratis, og sker på bare en halv times tid. Salgsvurderingen går ud på, at du får tilstanden på din bil klarlagt, så prisen kan fastlægges så passende til bilen som muligt – og til en pris, du som sælger kan være tilfreds med.

Sådan får du foretaget en salgsvurdering

Du starter med at gå ind på vikøberallebiler.dk og indtaster nogle helt basale oplysninger om den bil, du vil sælge. Herefter kan du booke en vurderingssamtale hos deres afdeling. Det er en personlig vurdering, der bliver foretaget, og den udføres af en professionel bilekspert som ved, hvad han taler om. Efter vurderingen af din bils tilstand kan du vælge at sælge din bil.

Sådan udregnes bilens vejledende markedspris

Salgsvurderingen, som du får på din brugte bil inden den sættes til salg, udregnes personligt og på stedet i løbet af en halv time. Vurderingen laves ud fra bilens mærke, model, hvilket år den er fra, karosseritype og selvfølgelig selve bilens stand. Den professionelle bilekspert prøvekører også din bil for at få den helt rigtige vurdering i hus. Har du ekstraudstyr til bilen bedes du medbringe dette, da det vil indgå i vurderingen og i den vejledende markedspris.

Sådan foregår selve salget af din bil

Når du beslutter dig for at sætte din bil til salg, bliver din bil vist frem til et stort netværk af indkøbere fra hele Europa, som så kan vælge at byde på din bil. Bliver der givet et bud på din brugte bil, som du gerne vil takke ja til, kan du sælge din bil hurtigt til vikøberallebiler.dk med det samme. Salget af din bil foregår sikkert og kontrolleret, pengene overføres til dig via bankkonto – og du har pengene på kontoen inden for få hverdage.

Gratis afregistrering

Udover at du får solgt din bil hurtigt, får du også fuld service hos vikøberallebiler.dk. Du får nemlig gratis afregistrering af din bil, så ejerskiftet sker hurtigt og uden besvær for dig som sælger. Du kan altså få solgt din bil hurtigt, uden at skulle gøre andet end at takke ja til et bud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *