Kunne du godt tænke dig en lækrere bil? Måske ser din bil lidt slidt ud? Eller måske er dens interiør bare ikke længere moderne. Hvis det er tilfældet, så kan det være, at du drømmer lidt om at få en ny bil. Det er dog en dyr sag, hvis du skal ud at købe en helt ny bil.

Der er dog ingen grund til at gå rundt og være utilfreds med sin gamle bil. Der er heldigvis meget, du kan gøre for, at den får følelsen af en ny og frisk bil. Du kan give din bil en ordentlig makeover. Måske ender du med slet ikke at ville skille dig af med den. 

Rengøring af bilen 

Det første du kan gøre for at give din bil et lækkert feel, er naturligvis at rengøre den. Det er ikke rart at køre i en snavset bil fyldt med skrald og ting. Derfor bør du starte med at fjerne alle unødvendige ting fra bilen og rydde op i de ting, der skal blive. Smid skrald ud og påbegynd rengøringen. 

Når du skal gøre din bil rent indvendigt, så behøver du egentlig blot en støvsuger og en våd klud. Støvsug bilen først og sørg for, at du får fjernet bilmåtterne først. Støvsug gulvet, bagagerummet og sæderne. Vrid den våde klud og brug den til at tørre støv af. Start med overfladerne inde i bilen og brug derefter kluden til at tørre kanten af bildørene af. Der sætter sig tit rigtig meget snavs, der ikke ryger af i bilvasken. 

Når du har gjort bilen indvendigt rent, så kan du køre den til bilvask – eller du kan vaske bilen udvendigt selv. Det kræver en god børste, varmt sæbevand og en vinduesskraber. Når du har vasket bilen, så er du klar til næste skridt. 

Udskiftning af udstyr og interiør 

Det bedste du kan gøre for dig selv, hvis du gerne vil have følelsen af en ny bil på en billig måde, er at udskifte noget af det gamle udstyr og interiør. 

Du kan f.eks. købe nye bilmåtter i god kvalitet. Det kan nemlig gøre alverden for din oplevelse af at køre i bilen uden, at det behøver koste alt for meget. Du kan finde lækre bilmåtter hos https://www.carmatscustoms.com/.

Du kan også købe nyt betræk til sæderne. Der er intet, der er lækrere end “nye” sæder – og det kan nyt betræk til sæderne give dig en fornemmelse af. 

Hvis du også gerne vil pifte din bil op på det tekniske plan, så kan du f.eks. udskifte radioen og højtalerne eller indsætte en indbygget GPS. Det vil give dig følelsen af en mere moderne og lækker bil. 

 Sørg for holde din bil lækker og velduftende ved at købe en WunderBaum eller lignende, der kan holde grimme lugte væk fra din nye, lækre bil. Det kan gøre alverden for dig og din følelse, når du kører i din “nye” bil. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *