Nye dæk og fælge til vores nye Rover

Vores nye rover

Mine forældre skulle have en ny bil, da min nu havde fundet sig et fuldtids arbejde, hvor arbejdspladsen lå langt væk, så de havde brug for to biler. Den nye bil var stor og flot, og det var en Rover. Hele familien var rigtig glad for den nye bil, og jeg havde nu også mulighed for at låne en bil, hvis en af dem var hjemme og ikke skulle bruge den. Jeg var 19 år gammel og havde kørekort, så det var dejligt hvis jeg kunne låne den nogle gange. Jeg fik lov til at låne den, når mine venner og jeg skulle i byen, fordi at jeg ikke drikker alkohol, og så kunne jeg køre, så vi slap for at skulle betale en taxa.

Nye dæk og fælge til bilen

Da det var en brugt bil vi havde købt, var dækkene ret slidte, og vi synes heller ikke så godt om fælgene. Vi besluttede os derfor for, at købe nye dæk og fælge til bilen, som kan købes her. Vi blev rigtig glade for de nye dæk og fælge, da dækkene var bedre end de gamle vi havde på, og fælgene var også pænere end de gamle. Bilen lå bedre og mere sikkert på vejen, nu hvor de nye dæk var på. Hele familien var rigtig glad for at bilen var blevet bedre at køre i, og vi brugte den også til at køre på sommerferie i. Vi kørte hele vejen til Kroatien, kørte rundt dernede, og kom så tilbage igen, i vores Rover. Det havde været en dejlig ferie, og det en god bil at køre i, når der var nye dæk på. Min lillesøster, fik også kørekort, og nu var vi fire der gerne ville bruge vores to biler, så lavede en plan over, hvornår hvem kunne have den.