Med fliserens sikrer du bilerne en flot plads at holde på

Med fliserens sikrer du bilerne en flot plads at holde på

Fliserens er en effektiv måde til at sikre, at der ikke er alger og mos på fliserne i indkørslen, hvor din bil holder. Ved at få et professionelt firma til at komme hvert år kan du sikre, at din indkørsel bliver ved med at være pæn.

Holder din Rover på en indkørsel eller parkeringsplads af fliser, har du sikkert lagt mærke til, at der med tiden både samler sig alger og mos på fliserne. De kommer naturligt på en flade, hvor der står vand på i længere tid. Regnvand har svært ved at trænge gennem en belægning med fliser, og derfor kan den ofte være våd i længere tid. Det giver den perfekte grobund for alger.

Er du træt af at have din lækre bil holdende på en mindre pæn flisebelægning, kan der heldigvis gøres noget ved det. Du kan selv gå i gang med en kost og sand, hvor du fejer fliserne dagligt, indtil du har fået bugt med mos og alger.

En meget nemmere løsning for dig er dog, at du får en fliserens. Dermed får du et firma til at komme og højtryksspule fliserne med varmt vand. Det er en både miljøvenlig og effektiv måde, der sikrer dig, at du får en flot indkørsel i løbet af ingen tid.

Bestil fliserens af indkørslen hvert år

En fliserens holder desværre ikke evigt. Derfor er det en god ide, at du laver en aftale med et firma, der kan komme og hjælpe dig med at rengøre fliserne hvert år. Dermed slipper du for selv at skulle i gang med det hårde arbejde.

Du skal bare aftale en dag med dem og så selvfølgelig huske at flytte din Rover, så kan de sørge for, at din indkørsel bliver pæn igen. De starter med at påføre et middel, der dræber alle algerne. Det sikrer også, at de usynlige algesporer bliver dræbt, hvilket betyder, at der går længere tid, før du bliver generet af alger igen.

Derefter bliver selve fliserensen udført. Det foregår med meget varmt vand, hvor fliserne bliver spulet rene for alger. Derefter ser de altså stort set ud, som om de var nye.

Sådan kan din fliserens holde i længere tid

Vil du have behandlingen til at holde i længere tid, kan du vælge, at du også får imprægneret dine fliser. Det sker med en belægning, der krystalliserer oven på fliserne og gør det sværere for alger at gro der.

Du kan også vælge at få firmaet til at lægge fugesand ud i fugerne. Det er ikke en standard del af fliserens, men er for eksempel noget, som de kan tilbyde hos Glad Rens. Fugesandet gør, at fugerne mellem fliserne bliver stoppet til, så det bliver sværere for ukrudt at vokse op imellem dem. Læs mere om det her.

Det behøver altså slet ikke at være svært for dig at få en flot indkørsel, hvor du kan parkere din Rover. Med professionel hjælp til fliserens kan det ske i løbet af ingen tid.