Et sikkert julegavehit - ting til bilen

Løbet tør for julegaveidéer? Giv ham noget til bilen!

Juletiden nærmer sig, og det betyder for de fleste and, flæskesværd og risalamande en masse, men naturligvis også familiehygge, glade børn og masser af gaver. Inden julefreden kan sænke sig over vores lille land, er vi dog vidne til et gaveræs uden lige. Har din mand eller kæreste igen været dårlig til at ønske sig noget, skal du ikke fortvivle. Enhver mand vil nemlig sætte pris på ting og udstyr til bilen, og i dette blogindlæg har vi samlet tre idéer, der med garanti vil falde i god jord hos manden med benzin i blodet.

Nye dæk – køb dem online

Du kommer ikke særlig langt uden ordentlige dæk, og derfor er det oplagt at give manden i dit liv et par nye, solide dæk i julegave, hvis han virkelig skal forkæles. Forskellige biler bruger forskellige dæk, hvorfor det er meget vigtigt, at du ved, hvilke dæk der kan bruges ift. lige netop jeres bil. Køber du dækkene på nettet, er det dog muligt at finde passende dæk til langt de fleste biler, så længe du kender producenten, serien og årgangen. Se eksempelvis daek-online.dk, der finder de billigste dæk på markedet til dig fra anerkendte mærker såsom Continental og Bridgestone.

Find vej med en GPS

Selvom de måske ikke vil indrømme det, så er mænd ikke meget for at spørge om vej. Denne situation kan I dog helt undgå ved at alliere jer med en GPS, der viser den korteste og hurtigste vej til jeres destination. Der findes et kæmpe udvalg af forskellige GPS’er i alverdens prisklasser, så alle og enhver kan være med, men vi anbefaler, at du altid vælger en model, hvor der løbende opdateres ruter, så du ikke ender med at fare vild, fordi din GPS bruger et forældet kort. Med mærkerne Garmin og TomTom går du aldrig galt i byen, og de kan fås i et prisleje, der er til at betale.

Få styr på alt det praktiske

Har I fået skiftet dæk for nyligt, og har manden i dit liv allerede set lyset ift. GPS, er alt håb ikke ude. Det er nemlig vigtigt løbende at vedligeholde sin bil, både med økonomiske briller på, men også grundet komforten og sikkerheden. Eksempler på potentielle gaver inkluderer alt fra isskrabere og kølervæske til sprinklervæske og rustbeskyttelse. Er du træt af rod, støv og snavs i bilen, kunne det være en idé at give ham en støvsuger til bilen – måske forstår han den venlige hentydning? Der er utallige muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du kan give.

Har din mand en smule teknisk snilde, kan du med fordel vælge at give ham reservedele i julegave i år – eventuelt et nyt oliefilter, så han kan få stillet sin trang til at rode og ”nørde” i værkstedet? Uanset om din mand er mekaniker eller autodidakt, findes der på nettet et væld af guides til gør-det-selv-manden. Se eksempelvis hvordan du skifter dit oliefilter her.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et fremragende nytår!