Leasing af en Rover er ikke en nem sag, da de fleste leasingselskaber ikke har disse biler i deres standard sortiment. Leasingselskaberne skal højest sandsynligt ud på det udenlandske markedet for, at finde en Rover til leasingtager.

Bilfabrikken Rover er stoppet med, at producere biler, hvilket gør Rover til en yderst sjælden bil på det danske markedet.

På grund af den stoppede produktion er det ikke længere muligt, at lease en helt ny Rover, det vil sige du bliver nød til, at finde en brugt Rover.

 

Indhent tilbud på en Rover via Leasingoffer.dk

Der findes en tjeneste der hedder Leasingoffer.dk, hvor det er muligt, at lave en forespørgsel til flere leasingselskaber på en gang, på det yderst sjældne mærke Rover.

På leasingoffer.dk skal du udfylde en formular om, hvordan du ønsker en leasingkontrakt med en ønskede Rover skal se ud, derefter undersøger leasingselskaberne muligheden for, at skaffe den ønskede Rover hjem til Danmark, og derefter lease den til leasingtager.

 

Fordele og ulemper ved at privatlease en Rover

Vi har lavet en liste der viser, hvilke fordele der er ved, at privatlease en Rover og hvilke ulemper der er ved, at privatlease en Rover.

 

Fordele ved at privatlease

Ulemper ved at privatlease

 

 

Vil du læse mere om privatleasing kan du gøre det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *