Hvilken bil kører James Bond i næste gang?

Hvilken bil kører James Bond i næste gang?

James Bond er kendt og elsket for mange ting. Den spændende historie, der holder os klistret til filmlærredet, de flotte og spændende steder handlingen udfolder sig og så alle hans damer og hans biler. Alt det vi mænd holder af! Det bedste er, at der er masser af det hele i den næste film. Her forholder vi os dog udelukkende til, hvilken bil James Bond måske kører i, næste gang han optræder på det hvide lærred

James Bond! Vi elsker ham, fordi vi både får en god historie og et – oftest fiktivt, men fred nu være med det – kig ind til steder, vi normalt ikke kommer. F.eks. et kig ind til roulettebordet, når James Bond satser stort i enten Monte Carlo, Las Vegas eller en af de mange andre casinoer, der har optrådt i James Bond-film i tidens løb.

Der er naturligvis også alle de dejlige damer. Hver film præsenterer en ny babe, der enten allerede har eller efterfølgende får en strålende karriere. Ja, det kan man kalde for en form for product placement.

De vildeste biler – og så en Ford Mondeo

Mere regulære product placements er til gengæld de biler, der har spillet en central rolle i hver eneste James Bond-film. Oftest er det biler fra den helt øverste hylde, og typisk har det været Aston Martin, en af de sidste ægte engelske biler på markedet – så vidt vi da ved.

Mange har dog ikke glemt, at Mr. Bond lod sig fragte rundt i BMW’er i næsten alle de film, der havde præmiere op gennem 1990’erne. Det var et kraftigt slag i nyrerne for den britiske nationalstolthed. Beaten by the Germans! Mein Goot!

Men der har været nogle endnu mere spøjse indslag gennem årene. De taler deres tydelige sprog om den markedsføringsmæssige værdi James Bond har. Således har både Ford og Fiat gæsteoptrådt med henholdsvis deres på det tidspunkt kommende Mondeo-model og den senere så populære nye version af Fiat 500.

Det var et ordentlig trin ned at stien for de fleste af os. For når vi tænker James Bond, er det ikke lige biler, vi kan se hver dag på gaden, der ligger først for. Men i filmen virker de helt efter hensigten. Så egentlig betyder det måske ikke så meget, hvad den gode agent kører rundt i.

Hvilken bil kan vi forvente at se James Bond i næste gang?

Men derfor har vi stadig lov til at drømme, gætte og gisne om, hvad der venter os i den næste James Bond-film på bilfronten. Efter planen får den præmiere i 2019 og skal den følge traditionen fra de seneste film, bliver det i en ny Aston Martin, der indtil videre går under navnet DB11.

Andre peger på en Bentley Continental GT eller den kommende Bentley Barnato. Det er jo også britisk arvesølv på bilfronten. Derfor er det nok nemmere at sluge for englænderne end f.eks. en Mercedes AMG.

Men hvad det ender med? Ja, det ved du, når du har set den kommende James Bond-film om et lille års tid.