Headset til bilen

man with in ear headsetSelv om der er håndfri telefon i bilen der virker optimalt så kan der være situationer hvor et headset er at foretrække. Jeg benytter håndfri i 80% af tilfældende når jeg snakker i telefon imens jeg kører i min Rover, men der er situationer hvor jeg tyr til et mobilt headset i stedet for. Derfor har jeg altid et ekstra in ear headset liggende i bilen.

Jeg får nemlig ind i mellem  opkald fra vores Rover leverandører i udlandet, og de ringer som regel også når de er ude at køre bil, spørg mig ikke hvorfor, men måske fordi det er så behageligt at køre i en Rover væk fra kontorets stress. Desværre kan det give en del støj på linien, eller føles som om de sidder langt væk fra mikrofonen, og det bliver svært at høre præcist hvad der bliver sagt, specielt hvis der køres i et bjerg- eller skov område, og de måske har et lidt gebrokkent engelsk.

I stedet for at sidde og sige “Pardon me” hver gang der er sagt en sætning, smider jeg hurtigt mit in ear headset i ørerne. Og herefter foregår samtalerne som regel langt mere flydende.

Håndfri er at foretrække, men det er en god ide at have et in ear headset ved hånden.