Rover Jeep - maanedsleje

Fordele ved månedsleje af dyrere biler

Overvejer du at få fingrene i en dyrere bil, men er du på udkig efter alternativer til køb, får du her i artiklen inspiration til, hvor du kan finde en flot bil i den dyrere ende af skalaen. Der er rigtig godt gang i markedet for leasing – og særligt dyrere biler bliver leaset i flæng i stedet for køb. Hvorfor? Fordi der er mange fordele ved månedsleje af bil, og dem ser vi nærmere på her.

Har du set dig lun på en dyr bil, der koster alt for meget i udbetaling? Men synes du samtidig, at leasing er også en smule dyrere, end du lige har råd tid? Ved billig månedsleje af bil kan du få en nem aftale, hvor du ikke binder dig for mere end fx 3 måneder. Det betyder altså, at du har langt større frihed til at kunne opsige bilen, hvis du pludselig ikke har brug for den længere.

Større frihed og ingen forpligtelser

Sætter du pris på ikke at have for mange forpligtelser, er der al mulig grund til at vælge månedleje af bil frem for at binde dig i flere år, som du typisk gør, når du leaser en bil. Her er der tale om 1-3 år – og du betaler ekstra, hvis du kører mere end det antal kilometer, der er angivet. Dette kan fx være 15.000 eller 20.000 km pr. år. Og sker der skade på bilen, får du også en regning, da dette skal udbedres, så bilen kan udlejes igen.

Find din nye bil her

Du kan fx leje en bil på månedsbasis på bilabonnement.dk, hvor du kan få en flot Jeep Renegade SUV med 110 hestekræfter. Du må køre i den 20.000 kilometer om året, hvilket er ganske godt i forhold til et normalt kørselsbehov. Her skal du ikke lægge nogen udbetaling, depositum eller betale andre former for gebyrer. Du betaler kun den månedspris, der er angivet, hvilket i dette tilfælde er 4.495,-. Det er inklusiv alt – forsikring, service og grøn ejerafgift. Med andre ord kender du dit forbrug hver måned, og der kommer aldrig overraskelser i form af en ekstra regning. Du er kun bundet i tre måneder, hvorefter det kan opsiges. Du kan derfor få en luksusbil uden at lægge en krone først.

Så meget koster normalt at lease en dyr bil

Vil du gøre dig forhåbning om at lease en dyrere bil, skal du være parat til at lægge enten en høj udbetaling eller en høj månedlig ydelse. Lægger du meget lidt i udbetaling, kommer der typisk en høj ydelse med og omvendt. Tager vi fx en Jeep Cherokee, som er storebroderen til en Renegade, skal du lægge ca. 100.000,- i udbetaling, binde dig i mindst 12 måneder samt lægge en månedlig ydelse mellem 8-10.000,-

Vil du derfor i nærheden af en lækker bil, men værdsætter du friheden til at kunne skifte bil hver tredje måned, er månedsleje af bil et godt alternativ til både køb og konventionel leasing. Du har slet ikke de samme forpligtelser, og du ved altid, hvad dit forbrug er.