Folie print til biler – gør din bil smart

En drøm om en smart bil

Da min farfar for nogle år tilbage måtte lade livet, arvede jeg hans gamle varevogn, der var i en utrolig dårlig stand. Da jeg holdt meget af min farfar, så ønskede jeg at istandsætte hans gamle skrotbunke til ære for ham. Jeg sparede derfor en masse penge sammen via et fuldtidsjob og et deltidsjob i weekenderne, da jeg vidste, at det ville havde glædet ham at se sin varevogn komme tilbage i en ordentlig stand. Jeg fik bugt med rusten, udskiftet adskillige dele og fik den malet, så den havde en spejlblank sort farve. Af en eller anden grund syntes jeg bare, at der manglede noget. Der skulle ske et eller andet ekstremt og skørt ved den, hvilket min farfar ville havde været helt vild med. Jeg fik så den idé, at det kunne være super fedt med en kæmpestor grøn drage, der spyede ild, som skulle fylde hele byen, så den rigtigt kunne vække opmærksomhed blandt befolkningen. Dog var jeg lidt i tvivl om, hvordan det skulle gøre, så jeg luftede derfor idéen for nogle af mine venner, der syntes, at jeg var helt igennem skør, men de kunne alligevel godt se det fede i det. Thomas fortalte mig, at jeg eventuelt kunne prøve med folie print til biler, som var det man blandt andet brugte til reklamer på bilerne. Læs mere her!

 

Folie print til biler udlever drømmen

Jeg tog Thomas idé til mig og besluttede mig for at opsøge nogen, der kunne føre min idé til livs. Der gik ikke længe før jeg fandt en gut, der fuldt ud var klar på idéen. Han spurgte mig ligeså, om vi eventuelt ikke skulle forsøge at gøre bilen endnu vildere med en omgang LED-belysning under den. Da han sagde dette, blev jeg taget med storm – selvfølgelig skulle bilen da have det!