Hvis du går og drømmer om en bil i superbilklassen, bør du overveje flexleasing. Når du vælger at flexlease en bil, slipper du nemlig for at betale den fulde afgift med det samme. I stedet skal du blot betale en månedlig rate, hvor du betaler en forholdsmæssigt afgift. Med flexleasing får du derfor din drømmebil til en mindre månedlig rate.

Derfor bør du vælge flexleasing

Når du vælger at flexlease, er du ikke forpligtet til at holde dig under et maksimalt antal kilometer. Det er ellers tit et stort bekymringsgrundlag for folk, der leaser på almindelig basis. Du skal desuden også kun betale en vis procentdel af bilens afgift om måneden. Bilens alder vil afgøre den præcise procentdel. Du vil også få en billigere bilforsikring, da du kun skal forsikre den flexleasede bil for selve bilens værdi. Du skal altså ikke inddrage registreringsafgiften i forsikringssummen.

Flere grunde til at være flexleasing

Når du flexleaser, vil du også opleve et mindre tab på bilen. Ligesådan vil det også være langt nemmere for dig at videresælge bilen. Flere udenlandske købere vil nemlig være interesseret, da der ikke er nogen registreringsafgift på den flexleasede bil. Det er en rigtig stor fordel, når leasingperioden udløber. På den måde kan du let sælge bilen og så lease en anden drømmebil i stedet.

Vælg den rette leasingsmodel

Der findes i dag flere forskellige leasingsløsninger. Det er ikke muligt at udpege blot én af dem som den absolut bedste eller mest rigtige. Tværtimod er det vigtigt, at du danner dig et fuldstændigt overblik over dine behov. På den måde er du nemlig bedst klædt på til at vælge den leasingsløsning, der passer bedst til dig. Det kan være, at du primært skal anvende bilen til erhvervskørsel. Det kan være, at du ikke vil stå med noget værditab. Det kan også være, at du gerne vil lease i meget kort, eller meget lang, tid.

Et kompetent leasingfirma kan hjælpe dig

Det er vigtigt, at leasingfirmaet lytter til dig, når du fortæller om dine behov. Der findes et hav af leasingfirmaer på det danske marked, så hvis du føler, at du bliver prakket noget på, har du altid mulighed for at lease igennem et andet firma.

Leasingfirmaet skal hjælpe dig med at finde frem til både den rette løsning og rette bil. Du skal tage fra leasingfirmaet med en god følelse i maven, hvor du glæder dig til at modtage din nye bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *