Den perfekte bil til brylluppet

Den perfekte bil til brylluppet

Skal man være traditionen tro, bør brudeparret køre i et køretøj af format på bryllupsdagen. Har man ikke lige en karret ved hånden, eller syntes man ikke christianiacyklen, eller yarrisen er nok bling bling på dagen, så bør man leje eller låne en bil.

Den billige løsning: Er der mon nogen i familien, en ven eller en god kollega, der har en speciel bil, så vær ikke for genert eller stolt til at spørge om den, ikke kan lånes eller lejes. Du vil blive overrasket, hvor glade og stole de vil være over at promovere deres specielle bil, hvorfor tror du ellers, de har spenderet penge på en egobooster?

Er der en veteranbil‐klub i nærheden af hvor du bor, så kunne du også tage kontakt til den. Det kan være nogle i Rover‐klubben vil lægge hjul til.

Den dyre: At leje en limousine er ikke billigt, men det er en blæret bil at køre rundt i. Der findes masser af udledningsfirmaer med specielle biler til bryllupsfest og anden ramasjang.

Hold traditionen ved lige: Der kommer mange efterfølgende bryllupsdage, så hvorfor ikke også fejre dem med at køre ud og spise i en ordentlig dyt. Smile over at folk taber kæben når I kører forbi i et dollargrin, og få ekstra respekt på restauranten, når i ruller ind som var I millionærer på tur.