5 produkter til dig, der elsker biler

5 produkter til dig, der elsker biler

Der findes et væld af finurlige bilrelaterede ting – alt lige fra GPS, bil-lader og lignende, der tjener et praktisk formål, til mere sjove ting, der bare skal gøre køreturen mere underholdende, eller ting, der kan holde dig opdateret på de nyeste trends inden for bilverdenen. Derfor har vi lavet en liste med 5 produkter, som er perfekte til dig, der elsker biler.

1.    Soundracer

Mange ville sikkert ønske, at de kunne køre i en racerbil hver dag. Selvom de færreste af os har råd til en Ferrari eller en Ford Mustang, kan vi komme lidt tættere på drømmen med en såkaldt soundracer. Dette er et apparat, der tilsluttes cigarettænderen. Med dette apparat får din bil den buldrende, karakteristiske V8- eller V10-lyd i kabinen. Når soundraceren er tilsluttet cigarettænderen, skal den indstilles på en ledig FM-frekvens, hvorefter lyden afspilles over dit anlæg. Soundraceren kan købes gennem hjemmesiden alphageek.dk.

2.    Digital parkeringsskive

De fleste af os kender følelsen af at få en parkeringsbøde. En parkeringsbøde er en af de værste bøder, man overhovedet kan få, da én hurtig forglemmelse med parkeringsskiven kan medføre en bøde på over 700 kroner. For at undgå dette problem kan du købe en digital parkeringsskive. Dette er et ur, der hænges op i forruden, og som indstiller sig selv helt automatisk. Derfor skal du aldrig frygte for parkeringsbøder på grund af en glemt parkeringsskive længere. Du kan blandt andet købe digitale parkeringsskiver i thansen.

3.    Bagagerumsbeskyttelse

Hvis du er haveejer, der ofte skal transportere haveaffald til genbrugspladsen, så kender du sikkert til det store besvær, der typisk er forbundet med at få affaldet ind i bilen. Hvis du ofte transporterer beskidte ting, bør du overveje at anskaffe dig baggagerumsbeskyttelse. Bagagerumsbeskyttelsen beskytter hele bagagerummet, hvilket vil sige, at både siderne, loftet og bunden er beskyttet mod snavs. Det er nemt at rengøre, og det kan genbruges. Du kan blandt andet købe bagagerumsbeskyttelse via coolstuff.dk.

4.    Motorsportsstreaming

Hvis du er en rigtig bilentusiast, følger du måske med i motorsportsverdenen. Hvor man før i tiden skulle abonnere på den store tv-pakke for at kunne se motorsport i fjernsynet, er det i dag heldigvis muligt at streame motorsport via internettet. Du kan for eksempel se Formel 1 via sportstreaming her.

5.    Audis mobilitetskoncept

Hvem ville ikke elske at køre i en ny bil hvert halve år? Desværre har de færreste af os råd til så hyppig udskiftning. Dog har Audi lavet et mobilitetskoncept, der giver dig mulighed for netop dette. Konceptet er ganske simpelt: Hvert halve år får du en ny bil fra Audi. Du kan derfor vælge at køre hele vinterhalvåret i for eksempel en SUV, hvorefter du i sommerhalvåret kører i en sportsvogn eller på en motorcykel. Det store spørgsmål er selvfølgelig, om det kan svare sig. Med en pris på 5.000 kroner om måneden, er det faktisk ikke langt fra, hvad du samlet set betaler for en bil, når man medregner værditab, forsikring og billån. Prøv at beregn dit billån her, og se om det er meget dyrere.