Sponsoreret

Det er ikke den aktivitet, som bilejere synes er den allersjoveste. Når man får indkaldelsen til syn af sin. Måske, er du for nylig blevet bilejer og skal have bilen synet for allerførste gang? Måske, er det bare lang tid siden du sidst har prøvet det og derfor gerne lige vil have opfrisket processen. Der er nogle ting du skal være opmærksom på i den forbindelse. Læs med her.

1. Synet er til for sikkerheden samt miljøets skyld

Selvom man måske som bilejer synes det kan være træls at få synet bilet, så er der jo en grund til det. Det handler nemlig både om sikkerheden, men også miljøet og belastningen. Et godt tip er at tjekke bilen og gennemgå den inden syn. Bor du i nærheden af Farum eller omegn, så kan du få synet bilen hos Farum Pava Center på kun tyve minutter.

2. Hvad kan du selv tjekke inden syn af bil?

Du kan tjekke flere ting selv på bilen inden syn af bil. For eksempel kan du tjekke om alle lygterne på bilerne lyser, samt ved nummerpladen. Du kan eventuelt tjekke om ruden foran har nogle revner eller stenslag. Er nummerpladerne som de skal være? Andre ting kunne være, om vinduesviskerne virker som de ska. Hvad med olien? Spilder bilen olie så er det også noget du tjekke inden synet af bilen. Kontrollamperne, kan og tjekkes.

3. Kom i god tid når bilen skal syn

Den dag du skal have bilen synes, bør du komme i god tid. Det kan være en god idé at komme ti minutter tidligere. Hvis du ender med at komme for sent, skal du muligvis have en ny tid og det kan altså koste lidt. Så sørg for at være der til tiden når bilen skal synes for din egen skyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *