Annonce

Skal du købe din første bil eller skal du bare investere i en brugt? Det er ikke altid at økonomien hænger sammen til, at man skal investere i en ny bil, samtidig er formålet med købet også gældende. Skal du have en bil til arbejdet eller måske en ekstra, så er det ikke altid de nye biler man skal gå efter. Køber du en brugt bil så kan du enten skyde papegøjen eller skyde dig selv i foden. Her får du råd og vejledning til, hvordan du køber en brugt bil og samtidig får en god handel ud af det.

Dette skal du gøre når du skal købe en brugt bil

Det er ikke altid lige nemt at være på markedet efter en bil, specielt ikke, hvis du er økonomisk begrænset. Du kan finde mange biler online eller hos diverse forhandlere, spørgsmålet er så bare om du køber katten i sækken eller rent faktisk får en god handel ud af det. Når du skal købe en brugt bil, så kan du mange gange finde en rigtig god øse til prisen, men det er vigtigt at du er årvågen. De fleste forhandlere vil altid være en smule dyre end private sælgere, der er bare som regel større garanti ved at købe hos en bilforhandler. Læs her at der står som regel. Det vigtigste er klart at du tager et kig på bilen, før du køber den. Har du ikke selv så godt styr på biler, så kan det klart være en fordel, hvis du søger hjælp hos en der har. Tag en ven, din far eller måske din kæreste med og tag et ordentligt kig på bilen.

Flere tips til dig der ønsker den bedst mulige handel

En god ting, men ikke altid en garanti er datoen på sidste syn. Nu tættere den ligger på købstidspunktet, nu bedre. Det er også vigtigt at have styr på om bilen har fulgt service, på den måde er der større garanti på at bilen holder og det er en indikator på, hvorvidt bilen er blevet vedligeholdt eller ej. Et nummerplade tjek er et must, når du skal købe en brugt bil. Ved et nummerplade tjek kan du nemlig se om der er hæftelser eller restgæld på bilen. Samtidig med det kan du også få et overordnet syn på, hvad din bil burde have og ikke burde have. Det er den bedste måde at skabe et godt overblik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.